MVO

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen
Recommend
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • LinkedIN
  • Pinterest
Share
Tagged in
Description

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

"Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO), duurzaam ondernemen of maatschappelijk ondernemen is een vorm van ondernemen gericht op economische prestaties (Profit), met respect voor de sociale kant (People), binnen de ecologische randvoorwaarden (Planet): de triple-P-benadering. Bij maatschappelijk verantwoord ondernemen gaat het om het vinden van een balans tussen people, planet en profit. Vaak blijkt dat deze balans leidt tot betere resultaten voor zowel het bedrijf als de samenleving" Bron: Wikipedia

Wat is MVO?

Bij maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) neemt een bedrijf de verantwoordelijkheid voor de effecten van de bedrijfsactiviteiten op mens, milieu en bedrijfsvoering. Het bedrijf maakt bewuste keuzes om een balans te bereiken tussen People, Planet en Profit. Bedrijven kunnen zelfs nog een stapje verder gaan en zich richten op nieuwe marktkansen, groei en innovatie met winst voor mens, maatschappij en milieu. Nu en in de toekomst.

Picapoint en MVO?

Picapoint kiest zijn leveranciers uit op duurzaamheid, milieuvriendelijkheid en bedrijfsvoering. Alle leveranciers zijn FSC gecertificeerd. Picapoint ondersteund geheel belangeloos Stichting Leergeld Zoetermeer met het vervaardigen van ontwerpen, drukwerk en diverse andere activiteiten.