BoekPrintShop-2390_0112249-press-ardito_web

Zoetermeerder maakt zelf uitgeven van boek supereenvoudig

Wie wel eens droomt van het uitgeven van een eigen boek maar misschien terugdeinst voor oplages van honderden exemplaren, kan nu terecht op de website boekprintshop.nl.
Hier kan men de eigen pennenvruchten vanaf tien exemplaren op een hoogwaardige kwaliteit laten maken. En dit ook nog eens tegen zeer aantrekkelijke tarieven. Initiatiefnemer voor deze nieuwe dienst is de Zoetermeerse ondernemer René de Zeeuw, eigenaar van Picapoint Grafische Producties.
Hij kreeg regelmatig het verzoek of hij boeken in een kleine oplage kon verzorgen. Het bracht hem op het idee van een webshop. “We hebben er maanden keihard aan gewerkt maar nu kan men via de site het manuscript uploaden en het afwerkingsniveau uitkiezen. Zo printen we bijvoorbeeld de boeken met een hardcover maar ook met een zachte omslag.” Nadat de oplage is ingegeven is direct zichtbaar wat het printen van de boeken gaat kosten. Door vervolgens eenvoudig via iDeal te betalen is de bestelling afgerond. Binnen vijf werkdagen heeft men de boeken in huis. “Het laten maken van een boek is hierdoor supereenvoudig geworden.”
De Zeeuw heeft inmiddels al diverse reacties op zijn nieuwe dienst gekregen. “Iemand zei al: ‘ik heb eindelijk mijn eigen kookboek gemaakt. Hoe gaaf is dat?’ Zij heeft haar kookboek laten printen en geeft het nu cadeau aan familie en vrienden.” Het is volgens hem een goed voorbeeld van de mogelijkheden die boekprintshop.nl te bieden heeft. “Het is heel laagdrempelig. Snel, gemakkelijk, goedkoop en ook nog eens een gegarandeerde kwaliteit. En laten we eerlijk zijn, wat is er nou leuker dan je eigen thriller, gedichtenbundel of kinderboek in de boekenkast te hebben staan?”